Dijital Medya Ajansı

Dijital Pazarlama ve Yazılım Geliştirme uzmanlarımız işletmeniz ve markanız için en verimli raporları hazırlayarak dijital yolculuğunuzda başarılı olmanızı sağlıyor.

Bizi tercih eden 200+ şirketten biri olun! Tüm referanslarımız için tıklayınız.

En iyi sonuçlar için hizmetlerimize göz atın

İşletme Çözümleri

Kurumsal Kimlik corporate identity

Kurumsal kimlik çözümleri firmanın yani markanın oluşum esnasında en önemli unsurları arasında bulunmaktadır. Oluşturulacak kurumsal kimlik sayesinde her alanda belirli bir değer elde etmek mümkün olacaktır.

Pazaryeri Entegrasyonu Marketplace Integration

Web siteniz üzerinden ülkemizin ve Dünya’nın en çok tercih edilen ve günde milyonlarca kişinin ziyaret edip alışveriş yaptığı Pazar yerlerinde ürünlerinizi daha seri ve çok daha geniş kitlelere ulaşmasını istemez misiniz?

Çözüm Partnerlerimiz  always to success

Önceliğimiz her zaman müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmettir. MegBoss olarak müşterilerimize doğru hizmeti vermek adına iş ortaklarımızı doğru seçiyor ve hizmet ağımızı partnerlerimizle birlikte büyütüyoruz.

atvref-1.png
foxref-1.png
kanaldref-1.png
showtv-1.png
startv-1.png
trt1
tv8re
cnnturk
beyaztv
habertv
hurriyetref-1.png
milliyetref-1.png
postaref-1.png
sabahref-1.png
takvimref-1.png
dharef
yeniref
mynet
timturk
aaref

#dijitalzirve

Neden MegBoss

MegBoss ‘un neden aranan bir Dijital Medya Şirketi olduğunun gerçekleri var!

Güvenilir Hizmet
Müşteri Memnuniyeti
Sektörün Lideri
Güçlü Kadro
7x24 Whatsapp Desteği
Öncü Hizmet
Megboss dijital Medya

megboss

Sıkça Sorulan Sorular

TV reklam fiyatları arz ve talebe göre belirlenir. TV reklamları, ürünleri ya da hizmeti izleyiciye aktaran mesajlar içerir. İçeriği vurucu sloganlar ile bezenir ve tam fayda sağlaması adına kısa ve özdür. Reklam verenler için hedef; pazarlamaya odaklanmak, etkili ve büyük kitlelere ulaşmaktır.

Basın bülteninde hedef bilgidir. Amaç reklam yapmak veya satış değildir. Basın bülteni fiyatları ulaşılmak istenen kitleye göre değişir. Kurumsal bir dil tercih edilir. Süslü sözlerden, övgüden kaçınılır. Markanın hedefleri veya icraata geçirdiği yeniliklerin duyurulması odaklıdır.

Banner reklam olarak bilinir. Hareketli GIF veya şablonlu taslaklar ile dikkat çekici tasarımlardan oluşur. Ürün tanıtımlarında sık kullanılır. Alışveriş için hareketli banner alanına tıkladığınızda markanın sitesine yönlendirilirsiniz. Display reklam fiyatları yayınlatacağınız yerlerin kalitesine göre belirlenir.

Cıngıl veya jingle olarak bilinen sloganların birleşimiyle oluşan marka tanıtımlarıdır. İşitsel algıya dayalıdır. Radyoda belli aralıklarla yayınlanır ve marka adınız izleyiciye akılda kalıcılığı hedefler. Radyo reklam fiyatları, cıngıl yapımı, radyo seçimi ve süresine göre belirlenir.

Açık alanlarda reklamlar çok etkilidir. Kapalı alanlarda ise AVM gibi yerler markanız için muhteşem geri dönüşler almanızı sağlayacaktır. Açık ve kapalı reklam fiyatları, yapılacak olan tasarımlara, yayınlanacağı bölgeye göre belirlenir.

Sinema reklamları, film öncesi arası veya sonunda izleyiciye gösterilir. Bu kısa tanıtımlar son derece etkili hazırlanır ve senaryo üzerinden tasarlanır. Sinema reklam fiyatları, hangi filmde gösterileceğine, hangi salonların kullanılacağına ve süresine göre değişir.

Scroll to Top